Angelique De Beil

Wie is Angelique?

Ik ben Angelique De Beil, 40 jaar, getrouwd en we hebben 1 dochter.

Foto’s trekken is altijd al mijn passie geweest. Ikzelf wil altijd veel foto’s hebben, zodat de vele herinneringen altijd kunnen herbeleefd en gedeeld worden met vrienden, familie en de volgende generaties.

Door foto’s te beginnen trekken voor vrienden en ik er telkens zoveel plezier in had, heb ik besloten om zelfstandig te worden als fotografe in bijberoep. Fotografe zijn is voor mij iedereen een plezier doen om hun mooie herinneringen voor altijd vast te leggen.

Ik hou me bezig met verschillende soorten fotografie:

  • Communie/lentefeesten, want het is zo plezant om kinderen te zien openbloeien tijdens zulke shoots, het is voor hen een speciaal moment, foto’s die vastgelegd worden voor hun speciale dag.
  • Zwangerschapsaankondigingen, zwangersschapsshoots, pachtige shoots met de bolle buiken, het uitkijken naar hun baby.
  • Verlovingsaankondigingen, een belangrijk moment om aan iedereen te laten weten dat er getrouwd gaat worden.
  • Gezinsshoots, mooie gezinsfoto’s zijn altijd super tof om te hebben.
  • Portretfotografie om voor jezelf te hebben of voor modellenwerk.
  • Honden/kattenfotografie: onze huisdieren waar we veel liefde van krijgen. Het liefst van al heb ik dat ze los kunnen lopen, zo zijn de honden/katten ook meer op hun gemak.
  • Paardenfotografie, mijn dochter rijdt paard (en heeft haar eigen paard) en zo is ook mijn passie begonnen naar de paardenfotografie toe.

Ik vind het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de fotoshoots, dat maakt het gemakkelijker om de mooiste foto’s te krijgen. Dus vooraf nemen we zeker de tijd om een babbeltje te maken en het ijs te breken.

Ik heb geen studio, want ik verkies het, om foto’s te nemen in de buitenlucht alsook speciale gebouwen,… hangt af van wat jullie wensen. Ik hou van de natuur en de verschillende seizoenen, tijdens elk seizoen kan je prachtige foto’s trekken. De bloeiperiode in de lente, de warmte in de zomer, de prachtige kleuren in de herfst en de koude/sneeuw in de winter.